Skip to content

AnnaK Studiolle kunniamaininta Vuoden Työympäristöteko -kilpailussa

Työympäristöissä trendaavat nyt henkilöstön hyvinvointi ja työntekijöiden kohtauspaikat.

Vuoden työympäristöteko -kilpailussa etsittiin parhaita työympäristöjä yrityskulttuurin, uusien työvälineiden, fyysisen työympäristön, vastuullisuuden sekä suurten työympäristötekojen kategorioissa. Vuosittainen työympäristötekokilpailu keräsi tänä vuonna huimat 24 osallistujaa. Voittajiksi valittiin tekoja, joita yhdistävät työhyvinvointi ja työntekijöiden kohtaaminen. Lisäksi kilpailussa jaettiin neljä kunniamainintaa.

Voittajiksi nousivat vakuutusyhtiö IF, suunnittelutoimisto Workspace, muotoilutoimisto Rune & Berg asiakkaana PostNord, Mushrooming-palvelun ja kiinteistömanageri Monoman yhteistyö sekä työympäristöjen suunnittelutoimisto Agile Work asiakkaana Bluefors. Kaikissa kilpailuun osallistuneissa teoissa työympäristömuutosta lähdettiin tekemään työntekijäkokemus ja työntekijöiden hyvinvointi edellä.

Kunniaa massiivisille muutoksille ja ketterille toimijoille

Kunniamaininnan saivat Noste.io, Studio AnnaK, Turun Teknologiakiinteistöt, Porin kaupunki ja Kemira.

”Olemme otettuja kunniamaininnasta. On ihana saada tällainen tunnustus, joka vahvistaa osaltaan sitä että AnnaK:n toiminta on saavuttanut jo nyt jotain merkittävää. Kehitämme tilojamme edelleen käyttäjien ja yhteisön kanssa yhdessä. Nähdään AnnaK:ssa.”, sanoo av-tuottajamme Ada Ullström.

Vuoden Työympäristöteko 2022 -voittajat

Vuoden työympäristöteko 2022 -kilpailun voittajat. Onnittelut palkituille!

”Kuten voittajateoista voi huomata, työympäristöjen ja työympäristöjohtamisen kehittämisessä lähdetään nyt työntekijöiden ja tiimien tarpeista. Hybridityö on tullut jäädäkseen ja se näkyy myös kilpailuun osallistuneissa teoissa. Toimistoista halutaan kohtaamispaikkoja, joissa ideoidaan, tehdään yhdessä töitä ja jonne on mieluisaa tulla.”, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Marita Salo HENRY ry:stä.

Kilpailun tuomaristossa olivat Marita Salon lisäksi Kristiina Borg CBRE Finlandista, Susanna Kallio Kohinasta, Suvi Nenonen Helsingin yliopistolta ja Tero Helenius Rakka Worksistä.

*****

Vuoden työympäristöteko -kilpailun järjestää Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry ja IFMA Finland ry. Tavoitteena nostaa esiin parhaat työympäristöjohtamista ja esimerkillisiä työympäristötekoja. Kilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

Vuoden 2022 kilpailun teot ja kilpailusarjat

Lisätietoja kilpailusta:

Mikko Östring, johtaja, toimitilat, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry, puh. 050 301 8933
Maija Ahokas, Head of Sales, Ørn Software A/S, Chairman of the Board, IFMA Finland, puh 044 031 2256